OM OSS
Envira O3 är ett svenskt företag med ett enkelt och klart syfte: att förse företag och organisationer med höga krav på hygien en innovativ lösning för bättre hand- och ytdesinfektion.

Vi behövde inte uppfinna någonting – naturen hade redan de lösningar vi behövde!

Vi erbjuder allt från en liten ozongenerator avsedd för en vattenkran för hand- och ytdesinfektion till större industriella CIP lösningar. Ozongas är en viktig beståndsdel i många av våra produkter men vi erbjuder även produkter som istället använder Anolyt med den aktiva beståndsdelen Hypoklorsyra (HCOl). Detta är också ett naturligt ämne som bl.a tillverkas inne i människokroppen när vi är sjuka för att bekämpa bakterier och virus. I vår produktportfolio ingår även produkter där sanering och behandling av luft står i fokus.

OZONO™
Produktserien OZONO™ är vår minsta ozongenerator, en 100% naturlig lösning som producerar ozonerat vatten vilket kommer ur kranen, när man behöver det, 100% kemikaliefritt.
Den passar in i vår gröna vision om ett effektivt desinfektionsmedel, mer verksamt än marknadens sprit- och klorbaserade lösningar.

 

PACIFIC OZONE™
Pacific Ozone™ är vår samarbetspartner inom det industriella segmentet. Pacific Ozone™ har lång erfarenhet av kompletta lösningar och är ett världsledande företag inom segmentet, allt från mobila applicationer till stora CIP-installationer (Clean-In-Place). Bland deras kunder hittar vi Coca-Cola, Pepsi och Nestlé. Vi är väldigt stolta över att vara Pacific Ozones partner i Skandinavien.

 

AIRCODE™
Aircode™ är en unik produkt vars syfte är att skapa ett rent inomhusklimat såväl vid industriella processer som i kommersiella byggnader och publika lokaler. Genom att, utan kemikalier eller tillsatser, kontrollera jonkoncentrationen i luften skapar Aircode™ ett rent inomhusklimat såväl vid industriella processer som i kommersiella byggnader och publika lokaler. Aircode™ funkar utmärkt i utrymmen med oönskade odörer, som exempelvis soprum eller återvinningsrum. Då Aircode™ även bryter ned bakterier och virus är det att föredra denna produkt i kontorsutrymmen, skolor, förskolor och sjukhus. Allt för att minska bakteriespridningen i luften.

 

H2Ozone™
Agrisafe™ och Rainsafe™ från det irländska företaget H2Ozone är våra produkter för djuruppfödning och vattenrening.

Agrisafe™ används av flera djuruppfödare runt om i Europa. Genom en reningsprocess som kombinerar UV-ljus och ozon får vi ett extremt rent vatten som djuren gärna dricker mycket och ofta av. Detta innebär en snabbare viktuppgång och i vissa fall har det även visat en lägre dödlighet bland djuren. Uppfödaren ser mindre åtgång av foder och antibiotika. Fördelarna är många!

Rainsafe™ används för att rena vatten. Processen är så pass effektiv att man kan samla upp regnvatten och göra om detta till dricksvatten. Även uppsamlat vatten i exempelvis en damm eller cistern kan rengöras och sedan använda som ett rent och fint dricksvatten för människor och djur.

 

Miljön i fokus
Avsikten med vår närvaro på marknaden är att förenkla rutinerna och förbättra ekonomin runt desinfektion, sanering och luftrening för en lång rad användare: t.ex. inom tand-, hälso- och sjukvård, barn- och äldreomsorg, veterinärverksamhet, livsmedelsindustri, djuruppfödning, dagligvaruhandel samt hotell- och restaurangnäring.

Tack vare att konventionella rengöringsmedel utesluts tillförs ytterligare en positiv miljöaspekt. Man slipper transport, lagring och hantering av dessa desinfektionsmedel och bidrar inte med restavfall till sopberget.

Vi erbjuder framtidens ekologiska, effektiva och ekonomiska lösningar inom desinfektion, sanering och luftrening.

Envira O3 AB

Org.nr. 556954-9750
Stora Åvägen 21
436 34 Askim
Tel: 010-207- 88 11
E-post: info@eo3.se
www.eo3.se

För kontaktpersoner och tel-nr, se Kontakt