Fot- och hudvård

Runt om i Sverige finns ett antal fotvårdskliniker och hudterapeuter som tänker på miljön och använder Ozono™ för desinfektion. Användningsområdena är många, allt från personalens egna handdesinfektion till kundernas fotbad och desinfektion av instrument.

Många som använder mycket handsprit får problem med sprickor i händerna eftersom handspriten är uttorkande. Detta problem åtgärdas enkelt genom att tvätta händerna i ozonerat vatten istället. Tester gjorda med våra maskiner visar att 99,87% av alla bakterier och virus elimineras efter 30 sekunders handtvätt.

Många fotvårdskliniker använder ozonerat vatten även i kundernas fotbad, på detta sätt får de jobba med rena fötter som inte luktar illa utan att behöva tillsätta några övriga medel. Att sedan ozonerat vatten även är effektivt mot fotsvamp är ingen nackdel.

Sedan augusti 2017 är vi Förmånsgivare till Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation. Detta innebär att alla anslutna hudterapeuter kan använda Ozono™ till ett reducerat pris. Kontakta oss för ytterligare information om detta.

Har du en egen fotvårdsklinik eller hudsalong och vill veta mer om vår produkts fördelar? Kontakta vår återförsäljare inom fot- och hudvård

Envira O3 AB

Org.nr. 556954-9750
Stora Åvägen 21
436 34 Askim
Tel: 010-207- 88 11
E-post: info@eo3.se
www.eo3.se

För kontaktpersoner och tel-nr, se Kontakt