Våra mobila enheter, PC16 och PC25, är vi just nu ensamma om på den skandinaviska marknaden. De är enkla att flytta runt i produktionen när städning ska genomföras.

Mobilitet, flexibilitet och kvalité. Låt oss presentera den första mobila enheten för ozonerat vatten i Skandinavien!

Våra mobila enheter PC16 och PC25 är vi just nu ensamma om på den skandinaviska marknaden. De är enkla att flytta runt i produktionen eller i anläggningen när städning ska genomföras.

Ozonerat vatten är optimalt i verksamheter där man önskar kombinera rengöring av utrustning med desinfektion och där produkten ska konsumeras, exempelvis inom livsmedelsbranschen.

Den stora fördelen med ozon är att alla processer med rengöring och desinfektion kan ske i ett enda moment, med ett och samma medel. Det krävs därför exempelvis inga extra sköljningar, oftast med hett vatten, som exempelvis klorbaserade medel gör. Här blir det dessutom en energibesparing eftersom ozon fungerar bäst i kallt vatten. Oönskade odörer från produkten eller tillverkningsprocessen avlägsnas samtidigt.

Med ozon erhåller man en säker och kraftfull effekt utan att addera oönskade kemikalier och smaker till livsmedlet. Man kvalitetssäkrar därmed produkten.

Ozonerat vatten är därför speciellt lämpat för tillverkande företag inom frukt och grönsaker samt kött och fisk men även för öl, vin och dryckesbranschen. När det gäller vin- och ölproduktion kan det ozonerade vattnet dessutom användas för desinfektion av fat, tunnor och själva flaskorna.

Alla känner till att badhus och träningsanläggningar är platser där det sprids mycket bakterier. Ett problem i just badbranschen är att det kan vara svårt att använda kemikalier för desinfektion, då man inte vill att dessa ska hamna i badvattnet. Detta problem är nu ett minne blott när man kan desinficera golven runt bassängen med ozonerat vatten. Våra mobila system passar även utmärkt för att rengöra inne i omklädningsrummen och duschutrymmen.

Genom vår samarbetspartner Pacific Ozone™ kan vi erbjuda flera olika system, skräddarsydda för just er anläggning.

Ozonerat vatten i industriell miljö och i livsmedelsbranschen – en ren investering!

Envira O3 AB

Org.nr. 556954-9750
Stora Åvägen 21
436 34 Askim
Tel: 010-207- 88 11
E-post: info@eo3.se
www.eo3.se

För kontaktpersoner och tel-nr, se Kontakt