OZONO™ är vår egen produktlinje.
Vi säljer den själva och i vissa specifika branscher via återförsäljare. Längre ner på sidan finns våra återförsäljare för olika branscher samlade. Om du är verksam inom ett annat område, eller är intresserad om att veta mer om vad det innebär att sälja OZONO™, går det bra att kontakta oss direkt på info@eo3.se.

Ozone Mix 1. Kopplas direkt till vattenkranen.

OZONO™ mix1

Ozongasen produceras av omgivande syre och leds via en extern slang kopplad till en speciell strålsamlare vid kranens mynning. Här blandas ozonet in i kranvattnet och vi får fram en desinfektionsvätska direkt från kranen.

OZONO™ mix1 används främst för handtvätt/desinfektion och ger en reduktion av mängden bakterier på 99,87%. OZONO™ fungerar även utmärkt för att desinficera redskap och verktyg. Skölj under rinnande ozonerat vatten eller lägg i ett vattenbad för ännu bättre effekt.

OZONO™ mix1 är idealisk inom vård, skola, storhushåll och överallt där det är viktigt med goda hygienrutiner för att minimera korskontamination.

Installationen av OZONO™ mix1 inklusive levererade delar till kranen kan normalt utföras av användaren.

OZONO™ faucet

Vi kan även erbjuda en produktlinje med blandare. Fördelen med dessa är att det blir en estetiskt snyggare installation då själva ozongeneratorn installeras under diskbänken och behöver ej vara synlig. Blandaren har en inbyggd diod som visar när ozon produceras och tillsätts i vattnet. Tekniken och funktionen är densamma som för OZONO™ mix1.
Blandarna finns i olika utförande och kan även fås med sensor.

Återförsäljare:

Fotspecialisten
Carola Richardsson
www.fotspecialisten.nu
Tel: 070-56 777 31
E-post: info@fotspecialisten.nu

Fotspecialisten.nu säljer främst till fotvårdsbranschen i Sverige. Kontakta gärna Carola för eventuella frågor eller för att lägga din beställning.

Comet Norden AB
Kontaktperson: Magdalena Hellsén
www.comet.nu
Tel: 0413-605 28
E-post: info@comet.nu

Comet Norden är grossister inom främst sjukvård- och skönhetsbranschen och säljer Ozono™ för desinficering av behandlingsbänkar, behandlingsstolar, ytor och händer.

Forstec Dental AB
www.forstec.se
Tel: 054-87 53 00

Forstec är vår återförsäljare inom dental i Sverige. De vänder sig främst till tandtekniker men säljer även till tandläkare.

Salongutstyr
Ingar Arntzen
www.salongutstyr.no
Tel: (+47) 33 04 28 24
E-post: post@salongutstyr.no

Salongutstyr är vår återförsäljare i Norge och säljer främst till fotvårdsbranschen, men även inom andra områden. Kontakta gärna Ingar för att lägga din beställning eller få svar på frågor.

OZONO™ pro1

OZONO™ pro1 installeras direkt till lämplig kallvattenledning och producerar samt löser ozon i vattnet. Det utgående flödet som är anslutet till kallvattnet blir därmed ozonerat.

OZONO™ pro1 kräver inte någon ändring eller anpassning av befintliga kransystemets anordningar. Detta innebär att en kran, slang och sprutpistol eller förspolningssystem etc. kan användas som tidigare.

OZONO™ pro1 används främst för att desinficera redskap, skärbrädor, arbetsytor, utrustning och livsmedel. Allt sker via den befintliga kranen, förspolnings- eller spraysystemet. Det ozonerade vattnet från enheten kan naturligtvis också användas för handdesinfektion via kranen.

Idealisk för restauranger, livsmedelsindustrin, kök och livsmedelsbutiker. D.v.s. överallt där livsmedel bereds.

OZONO™ pro1 kan även kopplas till en tvättmaskin. Att använda ozonerat vatten vid tvätt av kläder har många fördelar:

-Tvätta med kallvatten
-Minska mängden tvättmedel
-Tvättmaskinen blir rengjord och fri från biofilm

Dessa är anledningarna till att de stora tvättmaskinstillverkarna numera bygger in ozongeneratorer direkt i de nya tvättmaskinerna.
Har du en äldre tvättmaskin och vill tvätta dina kläder med ozonerat vatten så är OZONO™ pro1 lösningen.

Installationen av ozongeneratorn utförs normalt av en fackman.